1 Ocak 2010 Cuma

KÖRİLİ TAVUK

Soğuk meze
Malzemeler
1 adet tavukgöğsü
1 küçük paket sade cips (cips ufalanacak)
½ fincan zeytin yağı
¼ limon suyu
2-3 diş sarımsak
1’er çay kaşığı; karabiber, kimyon, pul biber, 3 çay kaşığı körü (Damak tadına göre baharatlar arttıkca körü de artacak)
Yoğurt, mayonez, dövülmüş ceviz (Yumuşaklık oluşana kadar)

Yapılışı
Tavuk göğsü haşlanır,minik parçalara ayrılır (didilir)bütün malzeme karıştırılır, istediğin kıvamı bulabilmek için arada bir tadına bak.
Not:Arkadaşım Mürüvetten alınma, denenmiş çok nefis oluyor)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

MERHABA; ÖNCELLİKLE DENENMİŞ YEMEK TARFİLERİNİZİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.KÖRİLİ TAVUK TARİFİNİZİ DENEDİM, MİSAFİRLERİM ÇOK BEGENDİLER. AYRICA SAYFANIZI ONLARA DA TAVSİYE ETTİM. BAŞARILAR

Adsız dedi ki...

körili tavuk çok güzel AYSUN